Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ABOUT

POLYTROPE MUSE is a not for profit organization based in Greece with an international advisory board and scope that numbers many university professors from various countries and hundreds of regular members from Greece, Europe and USA. We particularly welcome partnership projects from all over the world and projects that promote European unity and understanding. In so far we have organized Symposia, conferences, lectures, artistic events, travel activities and many more. POLYTROPE MUSE is mother organization for NGO VISION INTERNATIONAL, THE CENTER FOR AVANT-GARDE STUDIES, and THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF NATIONAL BENEFACTORS.

H ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΜOYΣΑ είναι διεθνής πολιτιστικός και εκπαιδευτικός οργανισμός που δραστηριοποιείται τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Βασικός σκοπός της είναι να πραγματοποιεί συνέδρια, ημερίδες, διαλέξεις, πολιτιστικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και διάθεση τεχνογνωσίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε κυβερνήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες στο polytrope.muse@gmail.com και polytrope-muse.blogspot.com. Στην εποπτεία της ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΥ ΜΟΥΣΑΣ υπάγονται και οι παρακάτω θυγατρικοί οργανισμοί:

Το Κέντρο Ποίησης για την Πρωτοπορία και την Διαπολιτιστικότητα είναι το μοναδικό στο κόσμο ερευνητικό κέντρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην έρευνα, μελέτη και προβολή της πρωτοπορίας της ποίησης. Απαριθμεί μέλη του ποιητές και κριτικούς της πρωτοπορίας από όλο τον κόσμο και πραγματοποιεί σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια και φεστιβάλ για την ποίηση και συναφείς τέχνες, εκδόσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Η Διεθνής Εταιρία Εθνικών Ευεργετών είναι διεθνής επιστημονική εταιρία με κέντρο την Αθήνα και την Ελλάδα και διεθνή εξακτίνωση προς όλες τις χώρες του κόσμου ιδρύοντας παραρτήματα σε κάθε χώρα σε συνεργασία με ιδρύματα από όλο τον κόσμο. Αντικείμενο έρευνας και δράσης είναι το έργο των Εθνικών Ευεργετών των διαφόρων χωρών, οι ιστορίες ευεργετισμού και χορηγίας παγκοσμίως και η διακρατικές συνεργασίες μεταξύ ιδρυμάτων, συμπράξεων, ομοσπονδιών και συνομοσπονδιών του παγκοσμίου ευεργετικού κινήματος. Για πληροφορίες για όλα τα παραπάνω Παν. Μποσνάκης τηλ. 6998-379281 και e-mail poetics999@gmail.com.