Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΥ ΜΟΥΣΑΣ

Εναν καινούργιο θεσμό σκοπεύει να εγκαινιάσει η Πολύτροπος Μούσα. Πρόκειται για τον θεσμό των ετησίων βραβείων επιστημονικής έρευνας / International Competition of Academic Research Excellence. Kάθε χρόνο θα ορίζεται ένα θέμα ακαδημαικής έρευνας σε διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν στην διάθεσή τους τουλάχιστον 9 μήνες να ετοιμάσουν την εργασία τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα τεθούν στο διαγωνισμό.
Μία επιστημονική επιτροπή καθηγητών πανεπιστημίου από διεθνή πανεπιστήμια θα εποπτεύει και αξιολογεί τις εργασίες. Θα δίνονται συνολικά 3 βραβεία συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο. Οι βραβευθείσες εργασίες  θα δημοσιεύονται.
Για τον σκοπό αυτό η Πολύτροπος Μούσα κάθε χρόνο θα συνεργάζεται με διάφορους πανεπιστημιακούς φορείς ελλάδος και εξωτερικού, φορείς της Ευρωπ. Ενωσης και Ιδρύματα. 
Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επίσημα τον 1ο διαγωνισμό που θα γίνει τον Οκτώβριο 2012.
Κάθε χρόνο τα βραβεία θα είναι διαφορετικά για κάθε θέμα ούτως ώστε να χορηγηθούν και να βραβευθούν αρκετά νέα άτομα, επιστήμονες και καλλιτέχνες, που έχουν οικονομική ανάγκη σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου