Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΜΟΥΣΑ

Η Πολύτροπος Μούσα συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της ανεργίας ειδικά ανάμεσα στους νέους επιστήμονες και καλλιτέχνες. Για το λόγο αυτό προσφέρει πολλές ευκαιρίες εργασίας στα μέλη της. Μεγάλος αριθμός θέσεων προσφέρεται για εργασίες σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε προγράμματα και ειδικά projects και πρωτοβουλίες, όπως είναι τα Ευρωπαικά Προγράμματα και όχι μόνο. Θέσεις προσφέρονται επίσης για οργάνωση εκδηλώσεων, διαλέξεων, φεστιβάλ, συνέργειες με άλλους οργανισμούς, διδασκαλία σεμιναρίων και μαθημάτων, πολιτιστικό τουρισμό, μεταφράσεις και ανάπτυξη της Πολυτρόπου Μούσας. 
Κάποιες θέσεις εργασίας αναγγέλονται στο παρόν ιστολόγιο στο τμήμα Ευρεση Εργασίας, υπάρχουν όμως πολλές άλλες θέσεις που δεν αναγγέλονται εκεί και πρέπει να τις συμβουλευτείτε μαζί μας. Επίσης, θέμουμε να ακούσουμε τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες των μελών μας για να τους συμβουλεύσουμε πώς μπορούν να αξιοποιηθούν επαγγελματικά.
Για να αναλάβετε οποιαδήποτε αμοιβόμενη εργασία πρέπει προηγουμένως να εγγραφείτε ως μέλη στον Οργανισμό μας.
Για να εκδηλώσετε την επιθυμίας σας να γίνετε μέλη του Οργανισμού πρέπει να αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail poetics999@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου